Klik dan lihat

Thursday, January 28, 2010

Selangor Oh Selangor..Harapkan pagar rupanya Pagar yang suka makan tahi

Sejak dua menjak ni perasaan hati aku bercampur baur.Antara marah dan kecewa.Kecewa kepada Pagar.Ingatkan Pagar boleh menjaga Padi,rupa-rupanya Pagar yang akan memakan padi.Ku sangkakan ayam sahaja yang memakan Padi.jika ayam tidak lah ku hairan kerana memang lumrah alam..ayam makan padi tetapi jika pagar yang makan padi ini dah lain macam..

Selepas si Pagar nie makan padi dia kata Ayam yang perangkap dia supaya makan Padi.Mana logik benda macam tu berlaku.Takkan ayam yang suka makan tahi tu si pagar nie nak ikut jugak kot.Akhirnya aku mengambil keputusan untuk memboikot pagar dan tembok.Tetapi si ayam harus ingat,kamu tetap bukan pujaan hatiku..perlu ada perubahan laa..

Sejak Kumpulan pagar dan tembok nie berkuasa aku lihat makin bertambah kilang-kilang haram..yang paling menarik di bawah fly over di bukit lanjan berdiri megah kedai hardware di buka tanpa ada apa-apa tindakan oleh pihak pagar dan tembok.Yang paling menariknya siap boleh sambung dengan tiang konkrit fly over tu jadi cantik cam tiang rumah kedai dia..Wah..wah..wah makin hebat perosak tu..tahu laa ada duit tapi kena ingat laa sikit..

No comments:

Post a Comment