Klik dan lihat

Monday, February 13, 2012

Nik Abduh juga agen UmnoSemalam Timbalan Ketua Dewan Pemuda PAS Pusat Nik Abduh Nik Aziz melepaskan geramnya terhadap DAP melalui kenyataan Karpal Singh yang meminta Pemuda PAS menarik semula tentangan mereka terhadap Sambutan Hari Kekasih.

Anak Nik Aziz ini juga kelihatan amat berang dengan sikap biadap Karpal dalam menghormati pendirian Islam selaku Agama Persekutuan. Baru tahu ke?


Jangan memberontak Nik Abduh. Kelak kamu juga bakal digelar Agen UMNO. Sepertimana yang berlaku seperti Hasan Ali. Memberontak kerana sikap DAP yang hilang hormat dengan Islam. PAS 'era baru' tidak suka akan pemberontakan sedemikian.


Sekarang orang yang sama niat dengan kamu difitnah bagi menggambarkan Hasan Ali ini sememangnya Agen Upahan UMNO. Kononnya. Orang PAS kan benci UMNO. UMNO ni lebih kafir dari DAP. Rela jiwa ini bersama DAP berbanding parti lain.

Kamu juga mesti ingat Nik Abduh setiap Negeri ada wakil Parasit termasuklah di Kelantan sendiri. Yang bakal menggantikan bapa kamu. Husam Musa. Anak kesayangan bapa kamu. Sekarang baru hendak marahkan DAP kerana sikap Pengerusi parti tersebut. Orang ini nanti bawa ke Mesyuarat Pakatan kata kamu penghalang hubungan kasih sayang yang dibina dalam Pakatan. So? Agen UMNO la ni.


Diam. Pedulikan.. Tak mengapa. Kalau ada umat Islam sambut Valentine's Day, salahkan UMNO. UMNO yang salah. Semua yang jahat ni UMNO yang salah. Kalau disebabkan Valentine's Day ni ada umat Islam yang melakukan maksiat tak kiralah dekat Selangor ke, Kedah ke, Penang waimah Kelantan sekalipun, salahkan UMNO je. Jangan bising2. Nanti DAP keluar Pakatan. Susah nak menang PRU13.


Bak kata Hasan Ali..."Issssshhhhhh... Nak kritik jangan cakap kuat2. Pergi ke Putrajaya dulu. Nanti teruk kena pecat. Biar orang Islam minum arak tengok je. Orang Islam main judi tengok je. Jangan dihalang. Jangan disekat. Nanti tak boleh ke Putrajaya."

No comments:

Post a Comment